Ustvari TISKOVINE v Adobe InDesign

Tečaj je namenjen vsem, ki delujete v marketingu, se ukvarjate s promocijo ali pa na kakršenkoli drug način komunicirate s svojimi strankami oz. poslovnimi partnerji. Tečaja pa se lahko udeležite tudi zgolj z željo po nadgradnji oz. po novem znanju na tem področju. Tečaj obsega 7 šolskih ur (2x po 3,5h), predznanje in oprema nista potrebna.

Datum in lokacija tečaja:
25. 4. in 26. 4. 2019 (od 16:30 do 20:00 ure);
Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani

255.00 156.00

PROGRAM

Pregled programa in spoznavanje njegovih funkcij ter uporaba orodij. Nastavitev dokumenta in predpriprava le-tega na različne formate in velikosti.

Pregled grafičnega vmesnika programa, nosilnih strani, grafičnih objektov, urejevanje fotografij in ostalih elementov, povezovanje teksta in urejanje slednjega. Uporaba filtrov in efektov.

Proces “brainsotrminga” in vpeljevanje idej ter vsebine v končen produkt. 

Praktična izdelava nekaj tiskovin, ki jih boste lahko uporabili v praksi: letak, vabilo, vizitka in brošura.

Teoretski pregled preloma knjige in vseh zakonitosti, ki jih moramo ob teb upoštevati. Sledi še praktična izdelava brošure po zgornjih načelih.

Praktičen postopek izvoza datotek za vse vrste uporabe: tisk, splet, predogled, … Pozornost na povezavah, kvaliteti fotografij v izvoženi datoteki ter velikost.

Primeri komunikacije s tiskarno in pripravo datotek.

Tečaji in delavnice so usmerjene v praktično znanje in izdelavo končnih izdelkov. Teoretsko znanje je podano sproti ob praktični uporabi programa Adobe InDesign. Vsak udeleženec ob tečaju dobi dostop do delovnih datotek in celotnega gradiva.

PREDZNANJE

Tečajniki ne potrebujejo nikakršnega oblikovalskega predznanja, saj je tečaj zasnovan tako, da zajema popolnoma osnovne korake ob katerih nadgrajujemo znanje do zahtevnejših stopenj.

OPREMA ZA NEMOTENO DELO

Vse kar potrebujete je vaša zavzetost, odprta ušesa in spočiti možgani. Mi pa poskrbimo za lep ambient, ter vso potrebno opremo.

LOKACIJA IN TERMINI

Datum in lokacija tečaja: 25. 4. in 26. 4. 2019 (od 16:30 do 20:00 ure); Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani

ZAPISKI in PODOBNO

Vsi tečajniki bodo imeli dostop do datotek z vsemi lekcijami in potrebnim gradivom. Tudi v primeru odsotnosti bodo gradiva celotnega tečaja na voljo.

  • +386 40 602 911
  • info@vesolje-znanja.si
  • Kranjska cesta 4, Radovljica

TEČAJI

prijavite se na Naše novičke

Vesolje znanja © All rights reserved

Call Now Button