Kako naredimo LOGOTIP v ADOBE ILUSTRATORJU?

Tečaj je namenjen vsem malim podjetnikom, ki se soočate s težavo pri ustanavljanju podjetja – LOGOTIP podjetja. Na tem tečaju si bomo pogledali osnovne korake, ki so potrebni za izdelavo logotipa ter ga tudi izdelali.

Tečaja pa se lahko udeležite tudi zgolj z željo po nadgradnji oz. po novem znanju na tem področju. Tečaj obsega 8 šolskih ur (2x po 4h), predznanje in oprema ni potrebna.

Datum in lokacija tečaja:
19. 4. 2019 (od 16:30 do 20:00 ure) ter 20. 4. 2019 (od 8:30 do 12:00 ure);
Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani

215.00 132.00

PROGRAM

Nekaj teoretičnih osnov pri uporabi logotipa, zakaj ga potrebujemo, kako se moramo lotiti prvih korakov pri sami izdelavi in ideji.

Proces “brainsotrminga” in vpeljevanje idej ter vsebine v končen produkt.

Pregled programa Adobe Ilustrator in osvajanje osnovnih funkcije programa.

Izdelali bomo nekaj osnovnih elementov v programu, katere bomo kasneje uporabili pri izdelavi logotipa.

Glede na ideje in želje po obliki logotipa, bomo začeli graditi na obliki, izboru barv in izgledu logotipa ter ga pripravili celoti.

Datoteko izdelanega logotipa bomo pripravili v vseh formatih potrebnih za široko uporabo logotipa (tiskovine, spletna stran, mailing, promocijski nameni).

Tečaji in delavnice so usmerjene v praktično znanje in izdelavo končnih izdelkov. Teoretsko znanje je podano sproti ob praktični uporabi programa Adobe Ilustrator. Vsak udeleženec ob tečaju dobi dostop do delovnih datotek in celotnega gradiva.

Tečaji in delavnice so usmerjene v praktično znanje in izdelavo končnega izdelka.

Tečaj obsega izdelavo logotipa in osnovno spoznanje s programom Adobe Ilustrator.

PREDZNANJE

Tečajniki ne potrebujejo nikakršnega oblikovalskega predznanja, saj je tečaj zasnovan tako, da zajema popolnoma osnovne korake ob katerih nadgrajujemo znanje do zahtevnejših stopenj.

OPREMA ZA NEMOTENO DELO

Vse kar potrebujete je vaša zavzetost, odprta ušesa in spočiti možgani. Mi pa poskrbimo za lep ambient, ter vso potrebno opremo.

LOKACIJA IN TERMINI

Datum in lokacija tečaja: 19. 4. 2018 (od 16:30 do 20:00 ure) in 20. 4. 2019 (od 8:30 do 12:00 ure); Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani

ZAPISKI in PODOBNO

Vsi tečajniki bodo imeli dostop do datotek z vsemi lekcijami in potrebnim gradivom. Tudi v primeru odsotnosti bodo gradiva celotnega tečaja na voljo.

  • +386 40 602 911
  • info@vesolje-znanja.si
  • Kranjska cesta 4, Radovljica

TEČAJI

prijavite se na Naše novičke

Vesolje znanja © All rights reserved

Call Now Button