UVOD V DIGITALNI MARKETING in PRIHODNOST OGLAŠEVANJA

Tečaj je primeren za vse, ki že aktivno prodajajo ali pa so pred začetkom prodaje svojih izdelkov in storitev na največjem socialnem omrežju na svetu – Facebooku, hkrati pa se naučiti tudi, kako izdelati kreative, katere posledično uporabite pri pripravi oglasov.

Datumi tečaja in cena bo objavljena v prihodnjih dneh.

UVOD V DIGITALNI MARKETING in PRIHODNOST OGLAŠEVANJA

Tečaj je primeren za vse, ki že aktivno prodajajo ali pa so pred začetkom prodaje svojih izdelkov in storitev na največjem socialnem omrežju na svetu – Facebooku, hkrati pa se naučiti tudi, kako izdelati kreative, katere posledično uporabite pri pripravi oglasov.

Udeleženci tečaja bodo spoznali proces odpiranja Facebook Bussines računa in proces ustvarjanja oglaševalskih računov. Naučili se bodo kaj pomeni Facebook Pixel in kako ga namestimo na spletno stran s tem pa natančno sledimo vsem konverzijam, ki pridejo iz oglaševanja. Skupaj bomo kreirali več različnih kampanij, med praktičnim delom pa bodo potekale redne obrazložitve kako natančno peljati kupca skozi nakupni lijak vse od prvega stika z našim produktom pa do končnega prikaza, ki pelje k nakupu. Udeleženci bodo spoznali vse variacije interesnih skupin in več načinov kako dodati lastne ciljne skupine v Facebookov sistem targetiranja novih strank. Velik del predavanj bo posvečen branju in razumevanju Facebook analitike ter spoznanjem kdaj je pravi trenutek, da določen oglas izklopimo in kdaj je pravi trenutek, da določenemu oglasu dodamo budget za porabo in s tem pripeljemo do dodatnih nakupov.

Pregled programa Adobe Illustrator in spoznavanje njegovih funkcij ter uporaba orodij. Nastavitev dokumenta in predpriprava le-tega na različne formate in velikosti, primernih za kreative v oglaševanju na Facebooku. Pregled grafičnega vmesnika programa, nosilnih strani, grafičnih objektov, urejevanje fotografij in ostalih elementov, povezovanje teksta in urejanje slednjega. Uporaba filtrov in efektov. Proces “brainsotrminga” in vpeljevanje idej ter vsebine v končen produkt. Praktična izdelava nekaj kreativ, ki jih boste lahko uporabili v praksi pri vpeljavi v digitalni marketing. Sledi tudi praktičen postopek izvoza datotek za uporabo na spletu v namene oglaševanja. Pozornost na povezavah, kvaliteti fotografij v izvoženi datoteki ter velikost. Primeri komunikacije z marketing oddelkom ali tržnikom.

Udeleženci tečaja bodo spoznali profesionalni program za montažo videoposnetkov Adobe Premiere. Naučili se bodo kako ustvariti prvi projekt, kako na časovnici izvajati efektivno video montažo ter na kakšen način vključiti predpripravljene grafične elemente. Predstavili bomo tudi pravilne formate video posnetkov za namene oglaševanja na socialnih omrežjih, spoznali barvno korekcijo in povezovanje glasbe z vizualno podobo. Vsak udeleženec bo od prazne video sekvence prišel do končnega izdelka, ki bo pripravljen za objavo v oglaševalske namene. Med praktičnim delom bomo v proces redno dodajali teorije najboljših primerov iz tujine ter jih poskušali vključiti v produkte, ki jih oglašujejo udeleženci tečaja v realnem svetu.

V Facebook Ads Managerju bo tečaj tudi zaključen. Vse izdelke, ki so bili pripravljeni bomo umestili v oglasni prostor na socialnih omrežjih. Za vsako kreativo bo udeleženec pripravil tudi tekstovno vsebino pred objavo, bolj natančno pa se bomo posvetili komunikaciji skozi različne faze oglasov. Razumevanje, v kateri fazi oglaševanja je potrebno s potencialnim kupcem komunicirati prednosti izdelka, v kateri fazi prikazovati mnenja o izdelku in v kateri fazi ponuditi popust je namreč ključno, da spremenimo anonimnega obiskovalca v kupca. Ob koncu bo tudi čas za pogovor in vprašanja iz realnih primerov udeležencev.

Nekaj fotografij iz zadnjega tečaja

Vsebina in priprava tečaja je v teku. Vse informacije bodo objavljene v nekaj dneh. Za več informacij smo vam na voljo preko spletnega obrazca.

Predavatelja

Benjamin Kumalić in Lea Terseglav

LOKACIJA IN TERMINI

Datumi tečaja in lokacija bo objavljena v prihodnjih dneh.

OPREMA ZA NEMOTENO DELO

Vse kar potrebujete je vaša zavzetost, odprta ušesa in spočiti možgani. Mi pa poskrbimo za lep ambient, ter vso potrebno opremo.

PREDZNANJE

Predznanje ni potrebno.

ZAPISKI in PODOBNO

Vsi tečajniki bodo imeli dostop do datotek z vsemi lekcijami in potrebnim gradivom. Tudi v primeru odsotnosti bodo gradiva celotnega tečaja na voljo.

  • +386 40 602 911
  • info@vesolje-znanja.si
  • Kranjska cesta 4, Radovljica

TEČAJI

prijavite se na Naše novičke

Vesolje znanja © All rights reserved

Call Now Button