POGOJI POSLOVANJA IN REZERVACIJE

PRIJAVE, REZERVACIJE, ODJAVE IN MENJAVE VAŠEGA IZOBRAŽEVANJA

Naša izobraževanja temeljijo na dolgoletnih izkušnjah iz področja grafike, marketinga in izobraževanja. Vsa izobraževanja vodijo strokovno usposobljeni mentorji, ki vam lahko pomagajo tudi po končanem izobraževanju.

Vaše mesto na tečaju je rezervirano, ko izpolnite prijavni obrazec ob vsakem razpisanem tečaju.

Po izpolnjeni prijavnici, boste na vpisani mail prejeli potrditveno sporočilo ter predračun za plačilo izobraževanja.

Vaša rezervacija je aktivna 3 dni, po tem, ko prejmete potrditveni mail s predračunom. 

Če v tem času predračun ni poravnan, se vaše mesto na izobraževanju sprosti (rezervacija, ni več aktivna).

Če predračun poravnate po tem roku, nas takoj kontaktirajte, da vam poizskusimo priskrbeti prosto mesto, v nasprotnem primeru pa vam ga dodelimo na naslednjem terminu izvajanja tečaja (v isti vrednosti). Vračilo kotizacije je možno le kot je zapisano pod podoji odjave.

V primeru odjave od že plačanega izobraževanja vam zaračunamo administrativne stroške:

 – Če se odjavite do vključno 12 dni pred pričetkom izobraževanja, vam zaračunamo 20% vplačane kotizacije.

 – Če se odjavite do vključno 6 dni pred pričetkom izobraževanja, vam zaračunamo 30% vplačane kotizacije.

 – Če se odjavite v zadnjih 5 dnevih pred pričetkom izobraževanja, vam vplačano kotizacijo (40% vplačane kotizacije) vrnemo le, če nam v tem času uspe najti novega tečajnika, ki bo zasedel vaše mesto.

Menjava termina vašega izobraževanja je možna le za enak tečaj z enako vrednostjo,  o tem pa nas morate pravočasno (najmanj 25 dni pred pričetkom izvajanja termina katerega želite zamenjati) pisno obvestiti (na mail).

 – V primeru menjave termina 15 dni pred pričetkom izobraževanja, vam zaračunamo 10% vrednosti izobraževanja za administrativne stroške.

 – 10 dni pred pričetkom izobraževanja, je menjava termina izobraževanja možna le z doplačilom 25% vrednosti izobraževanja za stroške tveganja in  administrativne stroške.

AKCIJE, UGODNOSTI in POPUSTI

Ponujamo vam vrsto različnih ugodnosti in popustiov. Izbirate lahko med različnimi paketi, količinskimi popusti in popusti za rednime stranke. Uvedli pa smo tudi Early bird in Last Minute prijave.

Ob vsakem razpisanem izobraževanju, imate poleg redne cene na voljo tudi pakete, ki so sestavljeni glede na naravo vsakega izobraževanja in nadaljevalnih stopenj.

Količinski popust upošteavmo ob hkratni prijave ene ali več osebn istega podjetja na več izobraževanj.

 – 5% popusta ob prijavi na dve izobraževanji hkrati in/ali ob prijavi dveh udeležencev iz istega podjetja na isto izobraževanje.

 – 10% popusta ob prijavi na tri izobraževanja hkrati in/ali ob prijavi treh udeležencev iz istega podjetja na isto izobraževanje.

 – 15% popusta ob prijavi na štiri ali več izobraževanj hkrati in/ali ob prijavi štirih ali več udeležencev iz istega podjetja na isto izobraževanje.

Vse naštete popuste opuštevamo pri hrkratni prijavi in plačilu.

Naše stalne/zveste stranke bodo deležne raznih ugodnosti.

Naša stalna ugodnost:

10% popusta nudimo vsem, ki se že ob opravljenem tečaju, ponovno prijavjo na nov tečaj oz. vsem pravnim osebam, ki ponovno prijavijo osebo na katerokoli izobraževanje.

Za vsa redno razpisana izobraževanje velja 15% popust ob  Early bird prijavi. Early bird prijava se upošteva ob prijavi in plačilu največ mesec pred pričetkom izobraževanja.

Vsem študentom, upokojencem in brezposelnim osebam nudimo posebno ugodnost.

50% popusta na katerokoli izobraževanje v primeru Last Minute prijave.

Ta ugodnost se izvaja v primeru premalo prijav. Za Last Minute prijavo se na tečaj prijavite kot študent/upokojenec ali breposeln, mi pa vas bomo 5 dni pred pričetkom tečaja obvestili, če je za vas ostalo prosto mesto na izobraževanju.

  • +386 40 602 911
  • info@vesolje-znanja.si
  • Kranjska cesta 4, Radovljica

TEČAJI

prijavite se na Naše novičke

Vesolje znanja © All rights reserved

Call Now Button